Bank Norwegian kokemuksia – 5 tapaa järjestää omaa taloutta kuntoon

Lue Bank Norwegian Kokemuksia

Tiesitkö, että Norwegian-lentoyhtiö tunnetaan myös luotettavana lainantarjoajana finanssimaailmassa?

Monet suomalaiset eivät, mutta Norwegian nimi tunnetaan hyvin tänä päivänä myös rahoitusmaailman puolella toimivasta Bank Norwegian pankista, joka on toiminut lainantarjoajana jo yli viiden vuoden ajan Suomessa.

Tänä päivänä Norwegian-lentoyhtiö ja Bank Norwegian ovat kuitenkin kaksi erillistä yritystä, vaikka yritysten logoilla on suuria yhtäläisyyksiä. Norwegian nimittäin päätti myydä omistusosuutensa kokonaan pois vuonna 2019 Sampo-konsernille ja ruotsalaiselle Nordic Capital sijoitusyhtiölle.

Tässä artikkelissa emme kuitenkaan perehdy Norwegian lentoyhtiöön vaan lainantarjoaja Bank Norwegianiin. Tulemme kertomaan tärkeimmät tiedot pankista ja käsittelemme asioita, joita suomalaisten on hyvä tietää ennen Norwegian Bank asiakkuuden hankkimista. Punnitsemme myös Bank Norwegian lainan hyötyjä ja haittoja ja kerromme lopulta miksi kaikkien lainanhakijoiden kannattaa hankkia Bank Norwegian luottokortti. Luettuasi tämän artikkelin Bank Norwegian kokemuksia saat loistavat pohjatiedot aiheesta.

Bank Norwegian Laina

Oletko kyllästynyt lainantarjoajien epäselviin lainaehtoihin ja älyttömiin korkoihin? Sitten Bank Norwegian laina voi olla oikea laina sinulle.

Bank Norwegian eroaa perinteisistä luotonmyöntäjistä ennen kaikkea sen tarjoamalla joustavuudella ja sillä, että se on täysin digitaalisesti toimiva pankki. Näin ollen pankilla ei ole lainkaan pankkiverkostoa Suomessa tai muualla Pohjoismaissa. Tätä kautta pankki säästää merkittävästi rahaa, sillä konttoreiden ylläpitäminen on tunnetusti erittäin kallista Suomessa. Bank Norwegian kokemuksia kertoo sinulle faktat aiheesta jotta sinun ei tarvisi etsiä loputtomasti aiheesta.

Norwegian Bank myöntää vakuudettomia 1 000 – 60 000 euron suuruisia lainoja 6.99 % – 19.99% koroilla lainanhakijoille. Lainojen takaisinmaksuajat yltävät pisimmillään jopa 15 vuoteen asti, joten kyseessä on kaikin puolin reilu luotonmyöntäjä. Rahoitusyritys vaatii kuitenkin lainanhakijoiltaan puhdasta luottorekisteriä ja vähintään 23 vuoden ikää.

Sopivat luotonhakijat voivat hakea lainaa Bank Norwegianin sivustoilta ympäri vuorokauden joko puhelimitse tai verkon kautta asioimalla. Myönteisen lainapäätöksen saatuaan lainanhakija saa hakemansa lainan tililleen jopa 5- 15 minuutin kuluessa. Huomioi kuitenkin, että Bank Norwegian laina voidaan myöntää vain pankin palveluaikoina. Bank Norwegian kokemuksia artikkelimme voit harkita haluatko tehdä hakemuksen ja hakea joko luottokorttia tai lainaa heiltä.

Kuten edellä mainitsin, Norwegian Bank myöntää lainoja 6.99% – 19.99% koroilla. Lopullinen lainanhakijan saama korko on kuitenkin aina henkilökohtainen ja se määräytyy pankin lainanhakijasta tekemän luottokartoituksen mukaan. Koron lisäksi lainalla on lisäksi myös muita kuluja:

  • Perustamismaksu (0€, 45€ tai 90€ lainamäärästä riippuen) ja
  • Tilinhoitopalkkio (3-5€/kk)

” Viitteellinen esimerkki luoton kustannuksista: Kolmen vuoden maksuajalle otetun 10 000 euron lainan korko on 13%. Kun lainan perustamismaksu (90€) ja tilinhoitomaksu (5€) huomioidaan, luoton todellinen vuosikorko on 15.7% ja takaisinmaksettava summa 11 570 euroa. Yhden takaisinmaksuerän suuruus on tällöin 342€. Lainan todelliseksi vuosikoroksi muodostuu näin 15.7%.

Alle 3000 euron lainoilla ei ole perustamismaksua. 3000-4099 euron lainoissa perustamismaksu on 45 euroa ja siitä ylöspäin 90 euroa. Saat selvitettyä henkilökohtaisen korkotasosi tekemällä lainahakemuksen Bank Norwegianin nettisivuilla. Lainan hakemisesta ei ikinä aiheudu kuluja, etkä sitoudu lainanhakijana mihinkään tehdessä hakemuksen. Voit siis huoletta tutkia, millaisilla koroilla voit saada luoton Norwegian Bankilta. Yleisesti ottaen Bank Norwegian laina on kuitenkin erittäin kilpailukykyinen muihin lainoihin verrattuna.

Voit vaihtoehtoisesti halutessasi tutustua myös muihin luotettaviin lainantarjoajiin Nettobanker.fi sivustolla. Nettobanker on suosittu laina vertailusivusto, joka vertailee ja kilpailuttaa jopa kymmeniä luotonmyöntäjiä puolestasi, jotta sinä voit löytää parhaimman lainan itsellesi. Nettobanker kirjoittaa monesta eri laina-aiheisesta ja ajankohtaisesta aiheesta oma talouden hallintaan sekä lainaamiseen liittyen. Tämä aihe Bank Norwegian kokemuksia on yksi niistä ja on saanut ainoastaan hyvää palautetta lukijoiltaan.

5 tapaa kuinka Bank Norwegian auttaa sinua oman talouden hallinnassa

Eikö rahasi riitä vuokran maksuun? Löysitkö huippudiilin, mutta sinulla ei ole käteistä?

Normaaliin elämään kuuluu se, että tulosi eivät välillä riitä kattamaan kaikkia kulujasi. Voit menettää työpaikkansa tai hän voi joutua esimerkiksi korjauttamaan autonsa kalliissa autoliikkeessä. Toisinaan voit löytää loistavan tarjouksen netissä, mutta omat rahasi eivät riitä haluamasi tuotteen tai palvelun hankintaan. Silloin Bank Norwegian voi auttaa sinua.

Bank Norwegian on pikavippiyritys, joka myöntää lainoja kaikille vähintään 23 vuotta täyttäneille vakituisesti Suomessa asuville ihmisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Bank Norwegianin kautta saat rahat tilillesi heti lainahakemuksesi tehtyä etkä viikon päästä, mikäli saat myönteisen lainapäätöksen hakemallesi lainalle. Tässä osiossa käsittelen kaikkia keinoja, joilla Norwegian Bank auttaa ihmisiä talouden hallinnassa. Bank Norwegian kokemuksia artikkeli tuo hyvät ja huonot puolet esiin yrityksestä.

1. Bank Norwegian tarjoaa sinulle lainaa silloin, kun sitä tarvitset

On luonnollista, että ihmisen tulot eivät aina riitä kaikkien kulujen kattamiseen. Silloin ihminen tarvitsee lainaa äkillisesti eikä viikon päästä. Norwegian Bankin kautta lainanhakijat voivat saada helposti ja nopeasti kulutusluottoja elämiensä kipeisiin tilanteisiin erittäin kilpailukykyisillä koroilla. Norwegian tarjoaa luottoja 6.99 – 19.99% koroilla lainanhakijoille. Lopullinen lainankorko määräytyy henkilökohtaisesti lainanhakijan takaisinmaksukyvyn mukaan. Pääset tutustumaan Norwegianin lainaehtoihin ja korkojen määräytymiseen tarkemmin NETTOBANKER.fi sivustolla. NETTOBANKER sivustolla voit myös tutustua muihin lainantarjoajiin ja heidän tarjoamiin lainoihin ja ehtoihin.

2. Norwegian Bank antaa reilut lainaehdot

Vaikka monet pikavippiyritykset myöntävätkin lainoja verrattain edullisilla koroilla tänä päivänä, monesti yritysten tarjoamat lainaehdot ovat silti huonot lainanhakijan näkökulmista. Takaisinmaksuaikaa saatetaan myöntää esimerkiksi vain pari viikkoa lainalle ja tilinhoitomaksut voivat kasvaa jopa satojen eurojen suuruisiksi. Bank Norwegianilla saat kuitenkin aina reilut lainaehdot ja riittävästi takaisinmaksuaikaa hakemallesi lainalle.

Sopivat lainanhakijat voivat saada nimittäin jopa 10 vuotta laina-aikaa hakemalleen luotolle. Voit tutustua eri luotonmyöntäjien tarjoamiin takaisinmaksuaikoihin tarkemmin Nettobanker.fi sivustolla. He asettavat netin luotettavimmat lainantarjoajat paremmuusjärjestykseen, jotta sinä voit helposti löytää reiluimmat luotontarjoajat internetin sekamelskasta. Bank Norwegian kokemuksia ajankohtaisen kirjoituksen luettuasi tiedät sopiiko lainanhaku tässä tapauksessa sinun tilanteeseesi.

3. Norwegian Bank ilmoittaa lainasi kulut selkeästi

Toisin kuin monet muut pikavippiyritykset, Bank Norwegian ilmoittaa aina lainasi todelliset vuosikorot selkeästi. Monet pikavippifirmat saattavat myöntää vippejä esimerkiksi vain 10% koroilla, mutta kun niiden myöntämien lainojen todelliset kulut otetaan huomioon avausmaksujen ja tillinhoitomaksujen kanssa lainojen todelliset korot voivat nousta jopa 50%:iin.

4. Bank Norwegian mahdollistaa lainojen yhdistämisen

Norwegian Bank tarjoaa myös niin kutsuttaja yhdistelmälainoja. Yhdistelmälainalla voit maksaa vanhat pienemmät lainasi pois ottamalla isomman lainan. Yhdistelylaina voi näin tuoda lainanhakijalle merkittäviä säästöjä, jos lainanhakijan vanhojen lainojen korot ovat isoja ja luottoihin sisältyy kuukausittain maksettavia tilinhoitopalkkioita.

Lainanhakijalle voi erityisesti kertyä paljon säästöjä, mikäli hän on ottanut vanhat lainansa ennen kuin Suomen lainsäädäntö asetti uuden korkokaton kulutusluotoille syyskuussa 2019. Lakiuudistuksen myötä lainojen maksimikorko putosi 20 prosenttiin, eikä koron lisäksi luotosta saa periä muita maksuja yli 150 euron edestä vuodessa.

Lainanhakijalle ei kuitenkaan aina synny säästöjä, joten lainanhakijan kannattaa laskea vanhojen lainojensa kulut tarkasti ennen uuden isomman lainan ottamista. Laskettuasi vanhojen lainojesi kuukausittaiset kulut yhteen voit verrata niitä yhdistelmälainan tarjoamiin kuluihin.

Voit kilpailuttaa yhdistelmälainatarjoukset helposti NETTOBANKERin kautta halutessasi. Palvelu on luotonhakijoille täysin maksuton eikä palvelu sido lainanhakijoita mihinkään.

5. Bank Norwegian auttaa sinua säästämään

Tultuaan Suomen finanssimarkkinoille Bank Norwegian sai paljon huomiota suomalaismedialta tarjotessaan asiakkailleen erittäin hyvällä korolla varustettua säästötiliä. Vaikka Bank Norwegian ei enää tarjoakaan yhtä hyvää korkoa pankkiasiakkailleen, pankki edelleen sijoittuu huippusijoille erilaisissa säästötili vertailuissa.

Jos olet kiinnostunut Bank Norwegian säästötilin perustamisesta, voit helposti perustaa sellaisen verkon kautta, mikäli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet vähintään 23 vuotta täyttänyt suomalainen. Tarvitset säästötilin avaamiseksi vain voimassa olevat suomalaiset verkkopankkitunnukset.

Bank Norwegian Luottokortti

Tiesitkö, että lainojen myöntämisen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa myös luottokortteja asiakkailleen? Monet ihmiset eivät, mutta Bank Norwegian luottokortti löytyy tänä päivänä jo yli 100 000 suomalaiselta.  Norwegianin tarjoama Bank Norwegian luottokortti on erittäin helppokäyttöinen maksutapa, joka antaa sinulle joustoa ja mielenrauhaa elämäsi vaikeisiin aikoihin. Bank Norwegian kokemuksia kirjoituksen luettasi tiedät haluatko hakea luottokorttia vai et. Muista kuitenkin, että luottokortilla Norwegian Bank asiakkaat voivat saada korotonta ja vakuudetonta laina jopa 6 viikon ajaksi. Luottokortilla pankin asiakkaat voivat nostaa luottoa aina 10 000 euron asti ilman käteisnostomaksuja tai muita kuluja.

Bank Norwegian luottokortti voidaan myöntää kaikille vähintään 23 vuotta täyttäneille maksuhäiriöttömille yksityishenkilöille, jotka ovat olleet Suomen Väestötietorekisterissä vähintään viimeisten 36 kk ajan. Jos täytät nämä vaatimukset, suosittelemme lämpimästi luottokortin hakemista sinulle. Saat luottokortin itsellesi jopa viikon kuluessa haettuasi sitä. Bank Norwegian kokemuksia blogiteksti kertoo luottokortin hakemisesta. Itse Bank Norwegian luottokortti on täysin maksuton eikä sen käyttäminen näin ollen aiheuta lainkaan maksuja sinulle.

bank norwegian kokemuksia

Bank Norwegian luottokortti mahdollistaa luoton nostamisen jopa 10 000 euron edestä täysin vakuudettomasti. Bank Norwegian luottokortti tarjoaa myös monia muita etuja, joihin pääset tutustumaan tarkemmin Bank Norwegianin kotisivuilla.

Löydät linkin Norwegian Bankin ja muiden lainantarjoajien sivustoille näppärästi Nettobankerin kautta. Nettobanker.fi kilpailuttaa ja vertailee lainat puolestasi, jotta voit löytää sinulle edullisimman lainan.

Muista myös vertailla muitakin luottokortteja Nettobankerin laajasta ja suositusta luottokorttivertailusta. Aloita luottokorttien kattava vertailu täältä.

Millainen Bank Norwegian luottokortin matkavakuutus on?

Bank Norwegianin luottokorttiin sisältyvä matkavakuutus astuu voimaan, kun kotimaan- tai ulkomaanmatkan matkustuskustannuksista vähintään puolet on maksettu kortilla.

Vakuutus on voimassa edeltävin ehdoin myös CashPoints-pisteillä maksettaessa, kunhan vähintään puolet pisteistä on ansaittu Norwegianin luottokortilla maksamalla. Tämä on syytä mainita, koska CashPoints-pisteitä lentoyhtiö Norwegianin yhteistyökumppaneilta kertyy myös muilla maksuvälineillä kuin Norwegianin luottokortilla maksettaessa.

Matkustuskustannusten ei tarvitse kohdistua Norwegianin lentoihin, vaan ne voivat olla myös muiden lentoyhtiöiden lentoja tai esimerkiksi juna- tai bussilippukuluja.

Vakuutus on voimassa enintään 90 päivän pituisilla matkoilla, ja kotimaan matkustuksen osalta se koskee reissaamista, joka suuntautuu yli 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta, opiskelupaikasta tai vapaa-ajanasunnosta.

Vakuutus koskee kortinhaltijan lisäksi tämän mukana matkustavaa avio- tai avopuolisoa sekä alle 21-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia. Mikäli kyseessä ei ole perheen kesken tehtävä matka, vakuutus kattaa kortinhaltijan lisäksi enintään kolme muuta kanssamatkustajaa.

Vakuutus on täysimääräisenä voimassa alle 70-vuotiailla kortinhaltijoilla. Tästä iästä ylöspäin vakuutus ei kata matkasairauden tai -tapaturmien aiheuttamia hoitokuluja, pysyviä haittoja, matkan peruuntumista tai matkasairaudesta tai -tapaturmasta johtuvaa kotiinkuljetusta.

Perustietoja Bank Norwegian pankista

Perustiedot pankista:

Digitaaliset lainapalvelut ja lainan korko ovat yrityksen aseita joilla se haukkaa suomenkin kilpailusta ajan kanssa varmasti tuhdin siivun

Ikäraja: 23 vuotta (Luottokortissa nykyään sama).
Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
Lainaa välittömästi tilille 100% verkon välityksellä 1000 – 60.000€.
Pankkilainat aina ilman vakuuksia tai takaajia.
Täytä ilmainen hakemus hetkessä netissä.
Saat luottotarjouksen heti ilman minkäänlaista sitoumusta.
Käytä laina mihin ikinä haluatkaan – käyttökohteita ei kysellä!
Hakeminen tapahtuu 100% netissä, vastaus välittömästi.
Luoton korko alkaen vain vaivaiset 6,99%.
Helposti suosituin verkosta haettava pankkilaina Suomessa!
Tarkista päivän korkoprosentti minuutissa: lainatarjouksen pyytäminen ilmaista.
Sopii paremmin kuin hyvin lainojen yhdistelyä varten.
Voit myös kilpailuttaa nykyisen lainan uudelleen Bank Norwegianilla ja katsoa, paljonko voit säästää!
Voit nyt saada avaus- ja vuosimaksuttoman luottokortin jopa 10.000 € luottorajalla.

Jos luottotietosi ovat kunnossa ja luokituksesi pankin mukaan kunnnossa eli hyvä, saat Bank Norwegian -pankista edullista lainaa

Vaikka Bank Norwegianilta on helppo saada pankkilainaa, on korko kuitenkin armoton pienituloisia kohtaan ja ainakaan minimikorkoon ei valitettavasti usein päästä, jos yrität hakea lainaa yksin pienillä tuloilla.

Pienituloisena voit kuitenkin parantaa luottoluokitusta hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa. Tuloistasi riippumatta ihan jokaisen kannattaa hakea lainaa yhdessä puolison tai sukulaisen kanssa, jos se on vain mahdollista.

Luottoluokitukseen vaikuttavat tulojen lisäksi mm. asumismuoto, vanhat velat (opinto- ja asuntolainat jne.) ja työsuhteen luonne.

Korko on kuitenkin paljon parempi kuin vanhoissa pikavipissä, luottotileissä tai monissa kulutusluotoissa, huolimatta siitä, millaisen tarjouksen sait. Erityisesti siinä tapauksessa, mikäli laina on haettu ennen korkokattolakiasetusta, joka astui voimaan 2019 vuoden syyskuun ensimmäisenä päivänä, joka oli sunnuntai.

Esim. vakituisessa työsuhteessa olevan luottoluokitus on usein paljon parempi kuin osa-aikatyötä tekevän.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen Bank Norwegian pankilta?

Bank Norwegian ymmärtää, että usein rahantarve tulee yllättäen eikä lainapäätösten odotteluun ole aikaa useita päiviä.

Sen vuoksi saat alustavan lainapäätöksen heti. Bank Norwegian toimii kokonaisuudessaan verkossa ja on ns. nettipankki. Tämä takaa, että käsittelyajat ovat todella lyhyet ja hakemuskäsittely tapahtuu turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Mikäli lainapalvelu tarvitsee sinulta jotain asiakirjoja esimerkiksi palkkalaskelman tai tiliotteen, he pyytävät sitä sinulta erikseen sähköpostin välityksellä.

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegian palvelussa on helpompaa kuin koskaan

Sinulla on nyt loistava mahdollisuus yhdistää ja maksaa vanhoja lainoja pois aina 60 000 euroon saakka.

Jos sinulle on vuosien varrella kertynyt epämääräisiä luottokorttimaksuja, pikavippejä tai muita osamaksuja, yhdistä lainasi ja hae yksi matalakorkoinen laina Bank Norwegian kautta.

Toimi näin:

Laske kaikki vanhat lainat yhteen.
Lainahakemukseen syötät kyseisen yhteenlasketun summan tai vaihtoehtoisesti haluamasi lainasumman.
Sen jälkeen täytät muut kohdat hakemuksesta ja lähetät.
Pian saat tietää onko lainojen yhdistäminen mahdollista, jollain lainantarjoajalla.
Tämä mahdollisuus auttaa sinua säästämään koroissa ja kuluissa sekä sinulla on muistettavanasi vain yksi lainan lyhennyspäivä.
Huom. Muihin vastaaviin lainapalveluihin verrattuna Bank Norwegian maksaa vanhat lainat puolestasi pois.

Hakijan tehtäväksi jää ainoastaan lainojen yhdistäminen ja lainahakemuksen täyttäminen.

Mihin tarkoitukseen Bank Norwegian lainaa on haettu?

Bank Norwegian pankkilainassa on muihin vastaaviin kulutusluottoihin verrattaen alhainen lainakorko, vain alkaen 6,99 %. Pankkilaina on lisäksi vakuudeton laina, jonka saa myönteisen lainapäätöksen jälkeen nopeasti käyttöön.

Laina myös maksetaan kertaluontoisesti hakijan ilmoittamalla tilille, joka on ratkaiseva tekijä, jos tarvitsee lainaa nopeasti isomman lainasumman. Näiden ominaisuuksien johdosta Bank Norwegian pankkilaina soveltuu varsin monenlaiseen rahoitusratkaisuun.

Tässä muutamia esimerkkejä mihin muut käyttäjät ovat lainan ottaneet:

Uudemman auton, moottoripyörän tai veneen hankkimista varten.
Kodin remonttiin ja keittiön kaakelien uusintaan
Virkistävään kaukomatkaan tai pienempään viikonloppulomaan.
Häiden tai suurempien juhlien järjestämiseen, esim. rippijuhliin ja hääjuhllin
Päivittäisiin ostoksiin, kuten ruoka ja juomaostoksiin, hammas – tai eläinlääkärikuluihin.

Arvosteluita ja Bank Norwegian kokemuksia

Koska Bank Norwegian on toiminut Suomessa jo useita vuosia, verkon kommenttipalstoilla, sosiaalisessa mediassa ja erilaisilla arvostelusivustoilla on paljon kommentteja kyseisestä pankista ja sen toiminnasta.

Lainoja koskevat myönteiset ja kielteiset arvostelut sekä kommentit ovat kuitenkin pitkälti samanlaisia kanavasta riippumatta ja Bank Norwegian kokemuksia käsittelevistä kommenteista voi löytää ainakin seuraavanlaisia yhtäläisyyksiä:

  • Kaikki lainanhakijat eivät ole olleet tyytyväisiä lainojensa korkoihin. Muut ovat taas kertoneet saaneensa edullisia lainoja ja he ovat olleet tyytyväisiä korkoihin.
  • Lainanhakemisen helppous ja nopeus on saanut kiitosta. Lainapäätöksen ja luottotarjouksen saa erittäin nopeasti, koska lainan hakeminen tapahtuu alusta loppuun netissä. Jos lainanhakija hyväksyy saamansa lainatarjouksen, hän saa useimmiten rahat tililleen jopa 1-2 pankkipäivän kuluessa.
  • Pankin aloitettua toimintansa Suomen markkinoilla vuosina 2016-2017 sitä kritisoitiin asiakaspalvelun vaikeasta saavutettavuudesta. Viime vuosina pankin asiakkaat eivät ole kuitenkaan kritisoineet pankkia asiakaspalvelun saavutettavuudesta.

Olemme koonneet alle muutamia poimintoja pankin asiakkaiden kokemuksista.

”Sain itse ainakin erittäin kilpailukykyisen koron lainalleni. Ei musta ole paha maksaa 7% korkoa siitä, että saa luoton nopeasti tilille. Muut lainasivustot tarjosivat mulle lainaa 20% korolla, joten olen erittäin tyytyväinen Norwegianiin.” – Anonyymi käyttäjä Suomi24-palstalla.

“Toi Norwegianin luottokortti on sikahyvä. En aluksi uskonut, että voin saada korotonta maksuaikaa jopa yli kuukaudeksi luottokortilla. Onneksi luin Nettobankerin Bank Norwegian kokemuksia artikkelin. Suosittelen!” – Sanna Jääskeläinen Vauva.fi sivustolla.

”Kannattaa muistaa maksaa kuukausierät ajallaan. Kerran unohdin maksaa luottoni ja jouduin maksamaan yli 20% korkoa… se on yks harvoista huonoista puolista Norwegianissa.” – klequ54 Iltalehti.fi kommenteissa.

“En voi muuta kuin hymyillä. Muutama päivä meni, kun hengitykseni on salpautunut velkatilanteeni ihmettelyssä. Olin saanut tilanteeni umpisolmuun mihin ei tuntunut auttavan mikään. Yhdistelmälaina olisi ainoa ratkaisu. Bank Norwegian tuli ja pelasti, olen ikuisesti kiitollinen.” – Seppo Niemiaho, Tuurin Kyläkaupan asiakas ja Nettobankerin säännöllinen käyttäjä.

“Mikä tekee arjesta vaivatonta? Se, että talousasiat ovat jamassa, ruokaa kaapissa eikä tarvitse öisin murehtia osamaksuja. Joskus laina on tarpeellista, koska tulot eivät ole ministeritasolla. Silloin olen päätynyt Bank Norwegian lainaan. Ei se halvin ole, muttei myöskään kallein, pidän varsinkin heidän sivunsa käyttöhelppoisuudesta sekä lainan nopeasta maksusta tilille. Myös takaisinmaksussa ovat aikamoisen joustavia” – Essi Ollila, Rovaniemi.

“Bank Norwegian kokemuksia artikkeli avasi silmäni. Tiesin, että oma kivijalkapankkini vai miten se sanotaan, ei olisi se ainoa oikea ratkaisu lainan hakemiseen. Etsin hakukoneesta ratkaisua. Muistan elävästi sen illan, taisi olla tiistai-ilta ja salkkarit pyöri taustalla. Tein hakemuksen ja saman tien tuli positiivinen ilmoitus, että olet oikeutettu luottokorttiin.” – Leena, Hanko.

Usein kysyttyä

Ovatko lentoyhtiö Norwegian ja Bank Norwegian samaa yritystä?

Ne eivät ole samaa yritystä. Lentoyhtiö toimi kylläkin aiemmin Bank Norwegianin osaomistajana, mutta elokuussa 2019 se luopui omistuksista tarkoituksena keskittyä ainoastaan lentoliiketoimintaansa. Pankin ja lentoyhtiön yhteistyö jatkuu edelleen heidän VIP asiakasohjelman merkeissä.

Minkälaisia palveluja Bank Norwegian tarjoaa Suomessa?

Bank Norwegian tarjoaa suomalaisille asiakkailleen kolmea (3) tuottetta. Ne ovat vuosimaksuton luottokortt, säästötili sekä vakuudeton kulutusluotto, jota myös kutsutaan yhdistelylainaksi. Säästötilin avaaminen tai luottokortin hakeminen eivät maksa mitään, mutta lainoissa korko vaihtelee asiakaskohtaisesti 6,99-19,99 prosentin välillä.

Lisäksi lainasta peritään sen määrästä riippuen 0-90 euron perustamismaksu sekä 3-5 euron kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Alle 3000 euron lainat eivät sisällä perustamismaksua. Voit hakea lainaa suoraan Bank Norwegianin verkkosivuilta tai kilpailuttaa sen lainanvälityspalvelujen kuten Nettobankerin kautta.

Kuinka suosittu Bank Norwegian pankki on?

Pohjoismaissa Bank Norwegianilla on yhteensä noin 1,5 miljoonaa asiakasta. Talouselämä-lehti kertoi kesällä 2018, että kyseisenä ajankohtana Bank Norwegianin talletuskanta Suomessa oli yhteensä 956 miljoonaa euroa. Bank Norwegianin vuosimaksuton luottokortti löytyy yli 100 000 suomalaiselta. Voidaan siis puhua, että Bank Norwegian on todella suosittu online-pankki Suomessa.

Mitkä ovat Bank Norwegianin luottokortin tärkeimmät ominaisuudet pähkinänkuoressa?

Bank Norwegianin korttiin kuuluu ilmainen matkavakuutus, joka astuu voimaan, kun vähintään 50% kotimaan- tai ulkomaanmatkan matkustuskustannuksista on maksettu kortilla. Matkustuskustannusten ei ole pakko olla Norwegian-lentoyhtiön lentoja. Lisäksi ostosten maksaminen kortilla kerryttää CashPoints-pisteitä, joita kortin käyttäjä voi hyödyntää Norwegianin lentolippujen maksamiseen.

Kortilla ei ole lainkaan vuosimaksua tai muita kiinteitä kuluja, mutta maksulykkäyksen yhteydessä luoton korko on 19,99%. Korkoa maksetaan, mikäli luottokorttilaskua ei lyhennetä kerralla pois korottoman maksuajan puitteissa. (01/2020).

Mitä tehdä mikäli maksukorttisi häviää? Lue kätevät vinkit täältä.