Omalaina kokemuksia – 5 rahanarvoista vinkkiä

Omalaina kokemuksia käyttäjältä uudelle asiakkaalle

Netissä olevien lainavertailusivustojen määrä on viime aikoina kasvanut niin paljon, että tuskin kukaan television tai radion avannut ihminen ei ole voinut välttyä mainonnan kohtaamiselta.

Kaikki vertailusivustot eivät ole kuitenkaan yhtä hyviä ja vertailusivustoilla on erilaisia yhteystyökumppaneita joiden tarjoamien lainojen korot voivat vaihdella suuresti.

Yksi tunnetummista lainavertailupalveluista on OmaLaina. Omalaina.fi on luotettava suomalainen laina vertailusivusto, joka välittää lainoja jopa kymmeniltä eri laina vertailusivustoilta. Omalaina kilpailuttaa ja vertailee lainat puolestasi ja auttaa sinua näin löytämään juuri itsellesi sopivan lainan.

Tässä artikkelissa perehdymme tähän palveluun ja kerromme mitä hyötyä Omalainan käyttämisestä on lainanhakijoille ja voit lukea Omalaina kokemuksia, jotka hyödyttävät sinua tekemään oikean päätöksen.

Tämän artikkelin aiheena ja sisältönä on Omalaina kokemuksia ja se tuo esiin käyttäjien kokemukset niin hyvässä kuin pahassakin.

Kokemukset Omalaina.fi palvelusta

Yleisesti ottaen ihmisten mielipiteet luotonmyöntäjistä ovat hyvin kahtia jakautuneita. On lainanhakijoita, jotka ovat tyytyväisiä saamiinsa lainaehtoihin ja myös lainanhakijoita, jotka ovat erittäin tyytymättömiä niihin.

Omalaina kokemuksia käyttäjien mielipiteet palvelusta eivät näin ollen olennaisesti eroa lainanhakijoiden mielipiteistä lainayrityksistä yleisesti, vaikka Omalaina toimiikin vain lainojen vertailijana. Olemme koonneet tähän osioon yleisiä myönteisiä ja kielteisiä Omalaina kokemuksia. Aloitamme Omalainan tutkimisen jakamalla joitain yleisiä myönteisiä Omalaina kokemuksia yrityksestä:

+ Omalaina.fi sivuston kautta on helpompaa hakea lainaa kuin muiden laina vertailusivustojen kautta. Omalaina kokemuksia kirjoitus kertoo tähän syyn.

+ Palvelun käyttäminen on vaivatonta ja täysin ilmaista. Tarjouksia voi pyytää sitoutumatta niihin. Lainanhakijat näkevät lainansa korot aina selvästi.

+ Omalainalla on huomattavasti enemmän yhteistyökumppaneita kuin muilla luotonmyöntäjillä. Mietit varmasti että miksi näin on? Lue ensin Omalaina kokemuksia kirjoitus niin tiedät miksi heillä on enemmän.

Luonnollisesti kaikki Omalainan käyttäjät eivät ole kuitenkaan täysin tyytyväisiä tähän palveluun ja, koska Nettobankerilla pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman totuudenmukaiset kuvat lainantarjoajista ja lainanvälittäjistä, olemme koonneet yhteen myös lainanhakijoiden kielteisiä Omalaina kokemuksia:

– Monien Omalaina kokemuksia lukijoiden mielestä Omalaina.fi sivuston mainonta on liian tyrkyttelevää. Monet lainanhakijat valittavat lisäksi jatkuvasta sähköpostien saamisesta luotonmyöntäjältä. Se on osa kilpailua. Omalaina kokemuksia kertoo sinulle myös mitä muita vaihtoehtoja voisi olla tarjolla.

– Omalaina.fi sivuston yhteistyökumppani luotonmyöntäjien lainojen korot ovat henkilökohtaisesti räätälöityjä. Tämän takia kaikki lainanhakijat eivät välttämättä saa aina edullisia korkoja lainoilleen.

– Monet Omalainan käyttäjät ovat valittaneet siitä, että yritys ei tarjoa chat-asiakaspalvelua lainanhakijoille. Se on heidän valintansa, eikä myös muutkaan lainavertailusivustot tarjoa chat-palvelua. Katso muut hyvät ja huonot puolet Omalaina kokemuksia kirjoituksestamme.

Omalaina.fi-lainapalvelun omistaa yritys nimeltä LVS Brokers Oy

LVS Brokers Oy on suomalaisomisteinen firma, jonka osaamiseen kuuluu erilaisten taloudellisten tuotteiden välittäminen ja vertaileminen. Yritys on palvellut jo yli 500 000 asiakasta.

Yritys on kasvanut nopeasti viime vuosina, ja vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli noin 8,9 miljoonaa euroa. Lainojen lisäksi firma kilpailuttaa esimerkiksi sähkösopimuksia suositun Sähkömittari-palvelun kautta.

Vuonna 2018 yrityksen toiminta laajeni Puolaan ja firmalla on verkkosivujensa tietojen mukaan tarkoituksena laajentaa toimintaa ainakin Pohjoismaihin.

5 rahanarvoista vinkkiä Omalaina palvelun käyttöön

Vaikka monia lainayrityksiä syytetään liian suurien korkojen kiskomisesta, voi lainan ottaminen oikealta rahoitusyritykseltä tosiasiassa tuoda merkittäviä säästöjä ihmiselle. Jos sinulla on esimerkiksi paljon pikavippejä tai muita kulutusluottoja eri luotonmyöntäjiltä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa nostamalla yhden suuremman lainan tai niin kutsutun yhdistelylainan.

Me Nettobankerilla haluamme aina tarjota mahdollisimman paljon arvoa lukijoillemme, olemme koonneet yhteen joitain hyödyllisiä vinkkejä Omalaina palvelun käyttämiseen, jotta sinä lainanhakijana saat eniten palvelusta irti.

1. Lainojen yhdistäminen

Tiesitkö, että monet lainantarjoajat tarjoavat niin sanottuja yhdistelylainoja lainanhakijoille tänä päivänä? Monet ihmiset eivät, vaikka kyseessä on erittäin edullinen laina. Yhdistelylaina on kannattava ratkaisu erityisesti silloin, jos sinulla on monia pieniä lainoja, jotka aiheuttavat sinulle kuukausittaisia tilinhoitomaksuja ja muita kuluja. Omalaina kokemuksia lukeneena tiedät oikean ratkaisun sinulle ja Omalainan kautta saatavalla yhdistelylainalla voit nostaa isomman edullisemman lainan lainantarjoajalta ja säästää merkittävästi rahaa kuukausittain. Jos olet kiinnostunut tästä ratkaisusta, pääset Nettobankerin sivuston kautta lainanvälittäjä Omalainan sivustolle.

2. Lainojen kilpailuttaminen ilmaisesti

Lainanhakijat voivat kilpailuttaa ja vertailla lainoja lainanvälittäjä Omalaina.fi sivustoilla täysin ilmaisesti. Kilpailuttamalla lainasi Omalainan kautta jopa 35:llä eri rahoituslaitoksella saat itsellesi taatusti aina edullisimman lainan. Tämä voi tuottaa sinulle merkittäviä säästöjä, koska lainojen korot vaihtelevat erittäin paljon luotonmyöntäjästä riippuen. Omalaina kokemuksia artikkelin kertoo sinulle kaiken tarvittavan. Ei ole lainkaan epätavallista, että palvelua käyttävä lainanhakija saa jopa satojen eurojen edestä säästöjä kuukaudessa kilpailuttamalla lainansa Omalaina palvelun kautta.

3. Voit hakea niin pieniä kuin myös isompia lainoja

Omalaina.fi sivuston kautta löydät helposti kaikki luotonmyöntäjät, jotka tarjoavat niin pieniä kuin myös vähän isompiakin lainoja. Omalainan yhteistyökumppaneiden kautta voit hakea lainaa 100€ – 60 000€ edestä ilman vakuuksia tai takaajaa. Omalainan yhteistyökumppanit myöntävät takaisinmaksuaikaa lainoille 1 – 20 vuotta, tietyin rajoituksin. Pääset tutustumaan kaikkiin Omalainan yhteistyökumppaneiden lainaehtoihin tarkemmin laina vertailusivusto NETTOBANKER.fi kautta.

4. Lainojen vertaileminen ilman sitoutumista

Monet ihmiset eivät tätä tiedä, mutta Omalaina.fi sivustolla voit myös vertailla itse lainoja. Vertailemisen etu on se, että voit kaikessa rauhassa tutkia erilaisia rahoitusyrityksiä ja niiden tarjoamia lainoja saamatta sähköpostiisi kymmenittäin viestejä. Vertaillessasi lainoja Omalaina.fi sivustolla et myöskään sitoudu mihinkään, joten voit tehdä sitä huoletta.

5. Omalaina.fi sivuston kautta myös nuoremmat ja luottotiedottomat lainanhakijat voivat löytää lainan

Yksi Omalaina.fi laina vertailusivuston parhaimmista puolista on eittämättä se, että sitä kautta myös nuoremmat lainanhakijat voivat saada lainan. Monet luotonmyöntäjät tarjoavat nimittäin lainoja vain vähintään 23 vuotta täyttäneillä ihmisille. Omalainan kautta voit kuitenkin hakea lainaa, vaikka olisit vasta täyttänyt 18 vuotta. Lisäksi myös luottotiedottomat lainanhakijat voivat hakea lainaa Omalainan yhteistyökumppaneiden kautta. Lainan saaminen luottotiedottomille ei ole itsestäänselvyys, mutta se onnistuu helposti Omalainan avulla.

Mikäli olet nuori tai luottotiedoton lainanhakija, voit kätevästi löytää lisää sinulle sopivia lainantarjoajia myös NETTOBANKER.fi laina vertailusivuston kautta. Nettobanker asettaa netin parhaimmat lainantarjoajat paremmuusjärjestykseen, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivimman lainan, kun olet selaillut loppuun asti tämän Omalaina kokemuksia tekstin.

omalaina kokemuksia

Omalainan kautta tavoitat eniten lainantarjoajia Suomessa

Omalaina on yksi isoimmista ja tunnetuimmista Suomessa toimivista lainanvälittäjistä. Omalaina.fi palvelun kautta pääset tutustumaan vain parhaimpiin ja luotettavimpiin lainantarjoajiin ja heidän tarjoamiin lainaehtoihin. Omalaina.fi palvelun avulla säästät myös merkittävästi aikaa, koska sinun ei tarvitse tehdä erillisiä lainahakemuksia jokaiselle lainantarjoajalle. Sinun tarvitsee vain tehdä yksi lainahakemus Omalaina.fi sivustolla ja Omalaina kilpailuttaa lainasi jopa 35 eri lainantarjoajalla puolestasi. Omalainan tunnetuimpia yhteistyökumppaneita ovat mm. Nordea, POP Pankki, Bank Norwegian sekä Fellow Finance.

Yleisesti ottaen Omalaina.fi sivuston kautta saatavien lainojen korot vaihtelevat 4-20 prosentin välillä lainanhakijasta ja lainantarjoajasta riippuen. Tarkat korkotasot määräytyvät aina kuitenkin lainanhakijan luottoluokitusarvion perusteella. Koron lisäksi lainanhakijalle aiheutuu myös muita kuluja kuten erilaisia tilinhoitomaksuja tai avauspalkkioita. Omalaina kokemuksia infopaketti tuo sinulle esiin kaikki fatkat, hyvät ja huonot puolet. Kuluista sen verran vielä, että niitä voidaan kuitenkin periä enintään 150 euron edestä vuodessa, joten lainanhakijoiden ei tarvitse pelätä, että nämä nostaisivat olennaisesti lainan todellista hintaa.

Ehkä tärkein asia mikä Omalainan suhteen pitää huomata on se, että siltä ei siis voi saada suoraan lainaa. Eli jos haet Omalainalta lainaa ja saat lainatarjouksia, niin et voi vain yhdellä klikkauksella nostaa lainaa itselle (tai ainakaan oman kokemukseni perusteella tuo ei ole mahdollista). Kyseessä on lainavertailusivusto, he eivät itse myönnä lainaa vai lähettävät hakemuksesi yli 30 eri lainayritykselle ja pankille. Tämä on erittäin kätevä tapa hakea lainaa ja tälläinen tapa on ensinnäkin asiakasystävällinen ja toisekseen se on kasvussa Suomessa.

Tuon sijaan joudut siirtymään sen lainapalvelun sivustolla, jolta haluat lainan nostaa ja sitten viimeistelemään hakemuksen siellä. Tuo viimeistely voi sisältää esimerkiksi joidenkin dokumenttien lähettämistä, jos niitä tarvitaan sitä varten, että laina voidaan siirtää sinulle.

Onneksi kuitenkin Omalainan sivustolta voi helposti siirtyä viimeistelemään hakemuksen, eli et joudu tekemään sitä, että aloittaisit koko lainan hakemisen uudestaan sen palvelun sivustolla, joka on jo Omalainan kautta ilmoittanut, että se on valmis antamaan sinulle lainaa. Muista kuitenkin loppuun Nettobankerin Omalaina kokemuksia artikkeli, sillä sen avulla tiedät onko se sinulle sopiva vaihtoehto.

Sekin on tuon ”viimeistelyn” suhteen varsin kivaa, että et joudu valitsemaan lainaa heti, kun mahdollisesti saat lainatarjouksia Omalainalta, vaan niitä voi palata tarkastelemaan myöhemmin.

Toinen huomioitava asia Omalainan suhteen on se, että kannattaa olla realistinen sen suhteen, miten edullista lainaa uskoo voivansa löytää Omalainan kautta. Omalaina voi nimittäin ehdottomasti löytää huomattavasti perinteisiä pikavippejä edullisempaa lainaa, mutta ainakin omassa tapauksessani lainatarjousten matalin todellinen vuosikorko oli 15,70%. Eli vaikka vuodelle 2020 tyypilliseen asuntolainaan verrattuna selkeästi korkeampi.

Toki toisaalta on hyvä mainita se, että omassa tapauksessani lainatarjouksiin vaikutti varmasti se, että hain verrattain pientä lainaa sekä myös lyhyttä laina-aikaa. Onhan nimittäin niin, että lainafirmat voivat yleensä tarjota edullisemman vuosikoron, jos hakee isoa lainaa ja pitkällä laina-ajalla.

Myös se kannattaa huomioida Omalainan suhteen, että vaikka se listaa mahdolliset lainatarjoukset ihan selkeässä muodossa, niin ei se ilmeisesti listaa niitä niin, että edullisin olisi ensin. Eli, jos haluaa valita Omalainan mahdollisesti välittämistä lainatarjouksista sen kaikista halvimman, niin joutuu vielä hieman itse tutkimaan eri tarjottujen lainojen ehtoja. Omalaina kokemuksia artikkeli kertoo sinulle onko kyseessä sinulle oikea vaihtoehto.

Ja tuon suhteen ainakin itseni saamien lainatarjousten tapauksessa oli pieni erikoisuus siinä, että todelliselta vuosikorolta halvemmalle lainalle oli Omalainan sivustolla ilmoitettu hieman isompi kuukausierä kuin koron suhteen kalliimmalle lainalle. Laina-aika ja lainasumma olivat siis toki samoja. Oletan, että tuo erilaisuus riippuu jotenkin siitä, että Omalainan mainitsema kuukausierä oli tyypillinen kuukausierä, ja se oli hieman isompi halvemmalla kuin kalliimmalla lainalla, mutta sitten viimeinen kuukausierä oli halvemmalla lainalla paljon pienempi kuin kalliimmalla. Omalaina kokemuksia kirjoitus on tuonut avun monelle sen lukijalle.

Minkä takia palvelun käyttö ei maksa mitään?

OmaLaina saa palkkionsa pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, joiden lainoja se kilpailuttaa. Tämä tarkoittaa, että jos päädyt kilpailuttamaan lainasi ja hyväksymään jonkun saamistasi tarjouksista, kyseinen lainanmyöntäjä maksaa OmaLainalle välityspalkkion uudesta asiakkaasta.

Toimintamalli on siis hyvin vastaavankaltainen kuin erilaisilla hotelli- ja lentovaraussivustoilla, joissa kuluttaja voi vertailla eri vaihtoehtoja ja halutessaan valita niistä itselleen sopivimman, joten tässä suhteessa malli on erittäin kuluttajaystävällinen.

Pankki tai rahoitusyhtiö toki itse hyötyy enemmän sellaisista asiakkaista, jotka se on saanut suoraan ilman välissä toimivaa kilpailuttajatahoa. Luotonmyöntäjät kuitenkin tekevät yhteistyötä OmaLainan kaltaisten lainanvälittäjien kanssa, koska tällä tavalla heidän on mahdollista tavoittaa isompi joukko potentiaalisia asiakkaita, ja täten he saavat suurempaa volyymia itselleen asiakashankintaan.

Asiakkaan näkökulmasta katsottuna lainan ottaminen ilman vertailua voi tulla tarpeettoman kalliiksi, sillä erot vakuudettomien lainojen koroissa ovat tyypillisesti melko suuria.

Voit tietysti hoitaa kilpailuttamisen myös itse ilman välikäsiä, mutta tähän kuluu enemmän aikaa, koska joudut täyttämään useampia hakemuksia. Lue kuitenkin ensin Omalaina kokemuksia kirjoitus loppuun ennen kun teet mitään.

Kuinka suosittua lainojen vertailu netissä oikeastaan on?

OmaLainan omilta verkkosivuilta löytyvän tiedon mukaan palvelua on vuoteen 2020 mennessä käyttänyt jo yli 300 000 asiakasta. Lainojen kilpailuttaminen ei kuitenkaan toki tarkoita sitä, että kaikki palvelua käyttävät asiakkaat tosiasiassa saisivat lainaa pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä. Kaikki eivät lainaa saa, kaikki sitä eivät myös nosta välttämättä. Moni nostaa, mutta eivät kaikki kenelle sitä myönnetään.

Täsmällistä tietoa hyväksyttyyn lainatarjoukseen johtaneiden kilpailutusten määrästä ei ole saatavilla, mutta jo pelkän asiakasmääränsä puolesta OmaLaina kuuluu Suomen suosituimpien lainankilpailutuspalveluiden joukkoon.

Muita vastaavia maassamme toimivia palveluita ovat esimerkiksi Zmarta, Etua ja Lendo – niiden toimintamalli on käytännössä täsmälleen samanlainen kuin OmaLainallakin, joten OmaLaina on noussut melko hyvin muiden jo ennen OmaLainaa markkinoille tulleiden joukkoon.

Omalainan yhteistyökumppaneiden lukumäärä eli noin 35 – on kuitenkin hieman suurempi kilpailijoihinsa verrattuna ja sitä he monesti korostavatkin mielellään. Tämä mahdollistaa sen, että voit parhaassa tapauksessa saada OmaLainan kautta vertailtavaksesi hieman suuremman määrän lainatarjouksia muihin kilpailutuspalveluihin verrattuna. Omalaina kokemuksia teksti on sinun apunasi kun mietit mitä teet.

OmaLaina kertoo kilpailuttavansa myös pankkeja. Pitääkö tämä tieto paikkansa?

Suurin osa OmaLainan noin 35 yhteistyökumppanista on yksityisiä luotonmyöntäjiä, mutta joukkoon mahtuu myös muutama tutumpi pankki sekä iso joukko verkossa toimivia digipankkeja.

Perinteisiä suomalaisia kivijalkapankkeja OmaLaina ei aiemmin kilpailuttanut lainkaan, mutta kesällä 2019 yhteistyökumppanien listaan lisättiin Nordea ja POP Pankki.

Rahoitusyhtiöistä ja digipankeista OmaLainan yhteistyökumppaneihin kuuluvat muun muassa:

Fellow Finance,
Bank Norwegian,
Brabank,
Instabank ja
Bigbank.
Fellow Finance on suomalainen rahoitusyhtiö. Listan kolme seuraavaa nimeä puolestaan ovat Norjasta ja viimeinen Virosta.

Rahoitusyhtiöiden puolelta myös Santanderin kautta voi järjestyä vakuudetonta kulutusluottoa järkevällä korkotasolla, mutta ainakaan toistaiseksi Santander ei kuulu OmaLainan yhteistyökumppanien joukkoon. Ajantasaisen listan OmaLainan yhteistyökumppaneista voit tarkistaa palvelun verkkosivuilta. Lue ensin loppuun tämä Omalaina kokemuksia artikkeli.

Kannattaako lainojen yhdistäminen OmaLainan kautta?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että monista pienistä lainoista, vipeistä, osamaksuista tai luottokorttiveloista koostuva velka maksetaan pois yhdellä uudella lainalla. Tämän jälkeen siirrytään lyhentämään vain yhtä lainaa, mikä voi tietyissä tilanteissa tuoda velalliselle selvää rahallista säästöä.

Yhdistelylaina voi olla kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi silloin, jos monet pienistä lainoista sisältävät kuukausittaisia tilinhoitomaksuja, laskutuspalkkioita tai muita pieniä, niin sanottuja piilokuluja. Yhdistelmälainan ottamalla tällaisia toistuvia kuluja ei enää tarvitse maksaa kuin yhdestä lainasta.

OmaLainan lainahakemuksessa kysytään lainan käyttötarkoitusta, ja yhtenä vastausvaihtoehtona on juuri lainojen yhdistäminen. Käytännössä yhdistelylaina pidentää usein lainan takaisinmaksuaikaa, mutta todellinen vuosikorko pienenee verrattuna useampiin lyhytaikaisiin lainoihin ja vippeihin, joissa se saattaa heilua esimerkiksi 50 prosentin tuntumassa. Monet rahoitusyhtiöt myönsivät tällaisia pienlainoja ennen kuin kulutusluottojen 20 prosentin korkokatto astui voimaan syyskuussa 2019.

Muitakin etuja on. Vain yhden laskun maksaminen ja yhden eräpäivän muistaminen voi tuoda helpotusta arkeen myös ajanhallinnan ja oman talouden seurannan kannalta.

OmaLaina tarjoaa lainojen yhdistelyä aina 60 000 euroon asti. Vaikka yhdistelylainoja mainostetaan varsin aggressiivisesti, niillä syntyvä säästö ei kuitenkaan ole kirkossa kuulutettu asia.

Kukaan ei pysty automaattisesti takaamaan sitä, että pankki tai rahoitusyhtiö voisi tarjota yhdistelylainaa sellaisella korolla, joka synnyttäisi hakijalle rahallista etua. Tästä syystä kaikkien pienlainojen kuukausittaiset kulut pitää aina laskea tarkasti yhteen ennen lainojen yhdistämistä.

Muista myös se, että yhdistelylaina ei poista velkaantumisen juurisyitä. Vanhoja kulutustottumuksia jatkamalla lainojen yhdistäminen ei avaa eteesi oikotietä onneen. Mitä suurempi summa, sitä järkevämpää on pohtia erilaisia vaihtoehtoja oman pankin tai esimerkiksi oman kunnan velkaneuvojan kanssa. Tee ratkaisusi kun olet lukenut Omalaina kokemuksia kirjoituksen loppuun saakka.

Omalaina asiakaspalvelu

Miten OmaLaina on järjstenyt asiakaspalvelunsa? Omalaina.fin asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse. Puhelinasiakaspalvelua tai chattia ei ole käytössä.

Sähköpostiviesteihin vastataan normaaleina toimistoaikoina arkisin. Yrityksen toimipiste sijaitsee Helsingissä, mutta myöskään siellä ei ole tarjolla asiakaspalvelua, mikä on ominaista lainavertailusivustoille sille eivät he itse lainaa myönnä vaan tekevät vertailua ja antavat ihmisille vaihtoehtoja. Lainavertailu on yleinen tapa vertailla lainaa, ja paras tapa onkin aloittaa se Nettobankerin lainavertailuun erikoistuneelta sivustolta täältä.

Chat-ominaisuus voisi olla mukava lisä myös Omalainan valikoimiin, sillä chat-ikkunan kautta saatava asiakaspalvelu on usein huomattavasti kätevämpää ja nopeampaa kuin pelkkä sähköpostien edestakaisin lähettely.

Onko palvelua turvallista käyttää?

Omalaina.fi on turvallinen lainanvälityspalvelu, jolla on jo suuri joukko tyytyväisiä asiakkaita. He käyttävät salattua yhteyttä tietojesi käsittelyssä, joten kaikki lähettämäsi tiedot ovat täysin turvassa.

Miten laina maksetaan takaisin?

Voit valita lainalle 1 – 20 vuoden maksuajan. Jätettyäsi lainatarjouspyynnön lainahakemuksesi välitetään kilpailutettavaksi monelle pankilla ja muulle luotonantajalle.

Jokainen luotonantaja määrittelee omat maksuehtonsa ja ne on esitettynä sinulle toimitettavissa lainatarjouksissa. Yhteistyöpankeilla ja rahoitusyhtiöillä on kaikilla erilaiset sopimusehdot.

Tämän vuoksi Omalaina ei pysty kertomaan millaiset ehdot koskevat juuri sinulle parhaiten sopivaa lainaa. Tavoitteena on kuitenkin löytää aina lainanhakijan toiveita vastaava laina.

Miksi valita Omalaina?

Omalaina.fi sivut ovat selkeät ja lainahakemuksen täyttäminen käy nopeasti.

Ylimääräistä turvallisuutta ja turvallisuudentunnetta palveluun tuovat 100 % suomalainen palvelu. Kilpailuttamalla lainan usean pankin välillä on mahdollista saada kilpailukykyinen lainatarjous.

Omalaina palvelun avulla voit siis säästää omaa aikaa ja rahaa.

Omalaina.fi on 100 % suomalainen lainavertailupalvelu, joka on auttanut useita tuhansia suomalaisia löytämään oikeanlaisen lainan. Omalaina kokemuksia lukijat ovat ottaneet useasti yhteyttä suoraan asiakaspalveluun sen jälkeen kun ovat ensin jättäneet hakemuksen.

Yhteystiedot
LVS Brokers Oy
Y-tunnus 2521965-8
PL 644
00101 Helsinki
Käyntiosoite
Kalevankatu 20
00100 HELSINKI
(ei asiakaspalvelua)

Arvosteluita ja käyttökokemuksia

Koska Omalaina.fi on sijoittanut paljon markkinointiin ja sen seurauksena tullut erittäin tunnetuksi lainanvälittäjäksi Suomessa, löytyy Internetin keskustelupalstoilta jos jonkinlaisia arvioita yrityksestä. Omalaina on kuitenkin saanut enimmäkseen positiivista palautetta lainanhakijoilta, sillä se todellakin pyrkii olemaan lainanhakijoiden puolella ja välittämään käyttäjiään vain luotettavien rahoitusyritysten palveluiden piiriin. Olemme koonneet tähän osioon joitain Internetistä löytämiämme Omalaina.fi kokemuksia.

  • Kuulin Omalainasta ekaa kertaa telsusta. Ne mainostivat, että niiden kautta voi saada lainaa jopa vain 5% koroilla, joten kiinnostuin yrityksestä heti. Luin Omalaina kokemuksia tekstin ja tein hakemuksen, jee! – Terdu86, Iltalehden kommenteissa
  • Helppokäyttöinen palvelu ja sain sähköpostiin kymmeniä tarjouksia heti. Suosittelen lämpimästi. – Elza56, – Vauva.fi sivuston palstoilla
  • Voi tietty johtuu siitä et menetin nuorempana luottotiedot mut sain vaa lainoja 20% koroilla. Ei mulla oo kyllä noin paljoo varaa maksaa lainasta. hurzq1 – Helsingin Sanomien kommenteissa
  • Ei hemmetti et oon tyytyväinen Omalainaan. Sain heti kymmenittäin lainatarjouksia tosi kilpailukykyisillä koroilla. Luin tekstin Omalaina kokemuksia ja otin heti yhdistelylainan Omalainan kautta maksaakseni vanhempia lainoja pois. Tosi hyvä palvelu! lepi94 – Mtvuutiset.fi kommenteissa
  • Näillä kulutusluotoilla ja lainayrityksillä on mun mielestä liian huono maine. Oikeesti ei mua haittaa yhtää maksaa parii euroo kuussa siitä et saan rahaa käyttööni silloin ku haluan. – Joni Korhonen – Facebookin kommenteissa

Usein kysyttyjä kysymyksiä Omalainasta

Kuka voi käyttää Omalaina.fi palvelua?

Palvelua voivat käyttää kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja riittävä takaisinmaksukyky.

Kuinka suurta lainaa voin hakea?

Omalaina.fi kilpailuttaa lainat 100 eurosta 60 000 euroon asti. Hakijan maksukyky vaikuttaa siihen, kuinka suurta lainaa hän voi saada. Lainaa on myös helpompi saada, jos sitä hakee yhteishakijan kanssa.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainoille on mahdollista valita maksuajaksi 1-20 vuotta. Yleisin maksutapa on se, että lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Tämä kuitenkin voi vaihdella luotonantajien kesken, joten tarkista tiedot aina saamistasi lainatarjouksista.

Miksi laina kannattaa hakea Omalaina.fi palvelun kautta?

Heidän kautta saat kilpailutettua lainasi ilmaiseksi, helposti ja nopeasti. Riittää kun täytät yhden hakemuksen ja he hoitavat loput. Tavoitat noin 30 pankkia ja luotonantajaa. Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä tarjousten vastaanottaminen sido hakijaa ottamaan lainaa. Luettuasi Omalaina kokemuksia artikkelin tiedät haluatk hakea lainaa vai jätätkö ajatuksen vain ideatasolle.

Yhteenveto Omalaina.fi laina vertailusivustosta

Pienlainan tai minkä tahansa luoton ottamista ei kannata ikinä tehdä kevyesti. Lainanhakijana sinun kannattaa arvioida rehellisesti ja tarkkaan omaa takaisinmaksukykyäsi ja lainasi tarpeellisuutta. Erityisesti verkossa tarjolla olevien lainojen koroissa voi olla erittäin suurta vaihtelua, joten luottoa ei kannata ottaa ilman lainojen vertailua.

Tässä asiassa Omalaina.fi tai Nettobanker kaltaiset luotettavat laina vertailusivustot voivat auttaa sinua. Laina vertailusivustojen avulla voit kilpailuttaa ja vertailla jopa kymmeniä luotonmyöntäjiä erittäin nopeasti ja turvallisesti.

Vältyt näin turhan päänsäryn saamiselta ja säästät merkittävästi aikaa, kun sinun ei tarvitse tehdä erillistä lainahakemusta jokaiselle rahoitusyritykselle. Kiitos kun luit Omalaina kokemuksia artikkelin ja toivottavasti sait tästä niin paljon irti kuin oletit alunperin.

Tärkeät vinkit aiheeseen liittyen:

Onko sinulla velkaongelmia? Jätä heti hakemus Takuusäätiöön