Pikavippi – 4 mahtavaa pikavippien tarjoamaa etua

Suomen Parhaat pikavipit

Pikavippi, pienlaina, kulutusluotto, vippi – rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Pikavippi on vakuuden kulutusluotto, joka voidaan myöntää kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille lainanhakijoille ilman takaajaa. Toisin kuin perinteisen pankkilainan, pikavipin voi saada erittäin nopeasti tilille – jopa vain muutamassa sekunnissa lainantarjoajasta riippuen. Ja juuri tämä lainan hakemisen ja saamisen nopeus ja helppous onkin päällimmäisin syy sille, miksi pikavipeistä on tullut suosituimpia laina vaihtoehtoja tänä päivänä.

Pikavippi tilille vain muutamassa sekunnissa

Tässä artikkelissa jaamme yleishyödyllistä tietoa pikavipeistä. Kerromme muun muassa pikavippien koroista, siitä miten niitä voi hakea ja puntaroimme pikavippien hyötyjä ja haittoja sekä vertaamme niitä perinteisiin pankkilainoihin. 

Pikavippi tilille vastuullisesti ja turvallisesti

Tuskin kukaan ihminen on välttynyt pikavippiyritysten mainonnalta tänä päivänä. Uusia pikavippejä tarjoavia rahoitusyhtiöitä ilmestyy jatkuvasti rahoitusmarkkinoille ja nykyään Suomessa toimiikin jopa kymmeniä eri pikavippejä tarjoavia rahoitusfirmoja. Pikavippejä tarjoavat rahoitusyritykset eivät ole kuitenkaan suinkaan kaikki yhtä hyviä.

Ensinnäkin rahoitusyhtiöiden tarjoamien pikavippien koroissa ja lainaehdoissa on todella suurta vaihtelua. Jotkut rahoitusfirmat myöntävät esimerkiksi vippejä vain parin kuukauden takaisinmaksuajalla. Toiset rahoitusyritykset saattavat taas piilotella lainojen todellisia korkoja ja kustannuksia lainanhakijoilta.

Me Nettobankerilla uskomme kuitenkin vastuulliseen lainojen välittämiseen. Emme välitä esimerkiksi pikavippejä lainanhakijoille, joiden emme usko pystyvän maksamaan ottamaansa lainaa takaisin. Ilmoitamme myös lainojen todelliset korot ja kustannukset aina selvästi ja läpinäkyvästi lainanhakijoille. Hae siis paras pikavippi heti tilille vastuulliselta lainanvertailusivustolta.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on noin 50 – 3000 euron suuruinen laina. Se tunnetaan myös nimillä vippi, pienlaina ja pikalaina – riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta, josta pikavippi haetaan. Helppo pikavippi on eri lainamuodoista nopein ja helpoin saada. Pikavippi on monilla pankeilla ns. ensilaina ilman kuluja. Takaisinmaksuaika pikavipeillä on usein hyvin lyhyt muihin lainoihin verrattuna, yleensä vain kuukauden, kun taas perinteisten lainojen takaisinmaksuaika voi olla useita kuukausia.

Lyhyen takaisinmaksuajan takia pikavippi on myös kohtalaisen korkeakorkoinen. Erityisesti muutama vuosi sitten pikavippien todelliset vuosikorot olivat huikean korkeita, mutta vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen järjettömät korot eivät ole enää sallittuja. Niiden korot kuitenkin säilyvät kohtuullisen korkeina verrattuna muihin lainoihin, muun muassa sen vuoksi, että lainayhtiöillä on samanlaiset kulut niin pienlainan kuin suuremmankin lainan myöntämisessä. Tämä tarkoittaa, että pikavippi tulee luonnollisesti myös kalliimmaksi kuluttajalle.

Vaikka vipin todellinen vuosikorko onkin korkeahko, pikavippi ei kuitenkaan ole automaattisesti kalliimpi kuluttajalle kuin pankkilaina tai kulutusluotto. Esimerkiksi, jos tarvitset rahaa vain 200 euroa, eivät pankit edes myönnä lainaa näin pieniä summia. Siksi sinun tulisi ottaa monen tuhannen euron laina, jonka korkoja maksaisit vuosia. Jos otat kuitenkin juuri 200 euron suuruisen pikavipin, voit maksaa vipin pois jo seuraavana palkkapäivänä, eikä sinun tarvitse murehtia koroista pidempään.

Entä mitä oikeasti tarkoittaa usein esillä oleva termi, todellinen vuosikorko?

Todelliseen vuosikorkoon lasketaan lainan koron lisäksi kaikki muut siihen liittyvät kulut, eli esimerkiksi kaikki palvelukulut. Nämä erilaiset kulut katsotaan osaksi korkoa, ja niistä kuluista lasketaan, kuinka monikertaisena laina tulisi maksaa takaisin vuoden kuluessa.

Pikavippien korot

Kuten mainitsimme, pikavipeistä usein tulee ensimmäisenä mieleen todella korkeat korot. Onko tämä kuitenkaan totta, kun puhutaan nykyajan pienlainoista? Ennen, kun niitä ei rajoitettu millään lakiasetuksilla, korkoja pystyttiin kiskomaan hurjanlaisesti. Ajat ovat kuitenkin tuosta muuttuneet, mutta kuinka paljon?

Tiedossa on, että pienlainojen korot ovat melko korkeita. Erityisesti puhetta on ollut vippien törkeän korkeista todellisista vuosikoroista, joita on lakisäädöksilläkin hillitty. Ovatko ne oikeasti kuitenkaan niin korkeat kuin usein puhutaan vai onko se vain lumetta?

Lyhyesti ja diplomaattisesti kerrottuna ja suoraan sanottuna kyllä ja ei. Pikavippien vuosikorot ovat korkeita verrattuna muihin lainamuotoihin, sillä ne ovat yhtiöille kalliita myöntää. Tällaiset lainat ovat kuitenkin niin lyhytaikaisia, että korot eivät ehdi kertyä ja vaikuttaa kovin suuresti, joten käytännössä ne voivat helposti tulla halvemmaksi kuin esimerkiksi kulutusluotot ja joustoluotot.

Vuoden 2019 korkokaton jälkeen vippien korot ovat tulleet yhä alemmas, sillä lain mukaan kaikien kokoisten lainojen nimelliskorot eivät saa nousta yli 20%, ja lainojen vuosikulut koron lisäksi eivät saa ylittää 150€ vuodessa.

4 mahtavaa pikavippien tarjoamaa etua

Monet ihmiset ihmettelevät miksi pikavipit ovat tulleet niin suosituiksi, jos niillä on perinteisiä pankkilainoja suuremmat korot. Tässä osiossa haluamme auttaa näitä ihmisiä ymmärtämään miksi pikavipit ovat tulleet suosituiksi ja miksi ne voivat olla jopa parempi rahoitusvaihtoehto kuin perinteiset pankkilainat lainahakijoille.

1. Pikavippejä voi hakea helposti

Toisin kuin perinteisiä pankkilainoja, pikavippejä voi hakea todella helposti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse asioida minkään pankin konttorissa vaan voit tehdä sähköisen lainahakemuksen helposti Nettobankerin kaltaisilla lainanvälitys tai laina vertailusivustoilla.  Voit vaihtoehtoisesti hakea pikavippejä myös yhtä helposti puhelimitse soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin jonkin pikavippejä tarjoavan rahoitusyrityksen palvelunumeroon. Näin helppoa pikavipin hakeminen on!

2. Pikavippi on vakuudeton laina, jonka lainanhakija voi saada ilman takaajaa

Eittämättä yksi pikavippien suurimmista eduista on se, että pikavipit ovat vakuudettomia lainoja, joita voit hakea ilman takaajaa. Sinun ei siis tarvitse asettaa lainasi pantiksi yhtään omaisuuttasi tai etsiä lainkaan takaajaa lainallesi.

3. Pikavippi heti tilille – pikavippi maksetaan nopeasti tilille

Pikavippien suosio perustuu enimmäkseen siihen, että lainanhakija voi saada pikavippi heti tilille jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksensa tekemisestä. Tämän takia pikavipit ovatkin erityisen suosittuja nuorten aikuisten keskuudessa, koska he usein tarvitsevat lainaa äkillisesti esimerkiksi tulevaa baari-iltaa varten.

4. Pikavippi on halpa laina

Tämä saattaa kuulostaa kiistanalaiselta, mutta pikavipit voivat todellakin olla halpoja rahoitusratkaisuja lainanhakijoille. Monet rahoitusyritykset nimittäin myöntävät korotonta maksuaikaa pikavipeille uusille asiakkailleen. Lainanhakijan tulee kuitenkin huomioida, että rahoitusyhtiöt tyypillisesti myöntävät korotonta maksuaikaa pikavipeille korkeintaan vain parin viikon ajaksi, jonka jälkeen pikavipin korot usein nousevat melko suuriksi. Suosittelemme lainanhakijoita siksi hakemaan vain maltillisia lainasummia.

Yleisiä kokemuksia pikavipeistä

Ihmisillä on todella monenlaisia näkemyksiä pikavipeistä ja niitä tarjoavien rahoitusyritysten toiminnasta. Jotkut ihmiset ajattelevat, että pikavippejä tarjoavat rahoitusyritykset riistävät ihmisiä taloudellisesti. Toiset uskovat pikavippiyritysten tarjoavan erittäin hyödyllistä palvelua erityisesti taloudellisesti heikommassa asemassa oleville ihmisille. Mielipiteitä ja ennakkoluuloja on yhtä paljon kuin on ihmisiäkin.

Uskomme kuitenkin, että lainanhakijoiden tulisi käyttää pikavippejä vastuullisesti ja oman taloudellisen tilanteen tuomalla vakavuudella. Emme tuomitse niitä tarjoavia rahoitusyrityksiä niin kuin monilla päivälehdillä on tapana, mutta kyseenalaistamme joidenkin lainantarjoajien suhtautumista pikavippien tarjoamiseen. Siksi suosittelemme että otat pikavippejä vain jos sinulla on kyky maksaa ottamansa lainasumma takaisin. Emme halua, että käyttäjämme joutuvat velkakierteeseen ja menettävät luottotietonsa.

Olemme listanneet tähän osioon joidenkin pikavippien käyttäjien kokemuksia pikavipeistä. Uskomme, että jakamamme kommentit pikavipeistä antavat totuudenmukaisen kuvan pikavipeistä kaunistelematta tai tuomitsematta niitä.

 • Olen kyllä sitä mieltä, että mediassa annetaan vääränlainen kuva pikavipeistä. Totta kai, pikavipeille pitää olla perinteisiä lainoja suuremmat korot, koska rahoitusyritykset myöntävät niitä ilman vakuuksia tai takaajaa, jolloin ne ottavat suuremman riskin myöntäessään kulutusluoton tapaisen lainan. Olen itse monesti saanut pikavipeillä taloudellista apua elämäni vaikeisiin tilanteisiin. Eikä minua ole koskaan haitannut maksaa vähän ylimääräistä siitä, että saan lainan heti tililleni enkä viikon päästä. – Marita, Nettobanker sivuston käyttäjä
 • Ei pikavippejä pidä lailla kieltää, mutta lainanhakijan pitää oikeasti miettiä lainansa tarpeellisuutta. Jos maksat 10% korkoa sadan euron lainasta, tuskin joudut mihinkään velkakierteeseen, mutta jos harkitsemattomasti nostat, vaikka parinkin tuhannen euron edestä lainaa työttömänä voit helposti ajautua velkakierteeseen, josta et enää pääse pois. Miettikää ihmiset siis ennen kuin otatte lainan hei! – Erkki84 – Helsingin Sanomien kommenteissa
 • Mä en ymmärrä miks pikavipeistä on noussut niin suuri haloo yhteiskunnassa. Eihän 4-20% korko lainasta ole edes paljon! Varisinki, kun otat huomioon sen, että et tarvitse vakuuksia tai takaajaa pikavipille niin kuin esim. pankkilainalle. Pikavipeistä on kyl nostettua paljon melua tyhjästä. Ottakaa sitä lainaa vastuullisesti niin ette joudu vaikeuksiin. – Tiina – Nettobankerin käyttäjä

Pikavippien vertailu kannattaa

On täysin normaalia, että joskus yllättävä rahantarve iskee, jolloin tarvitset rahaa heti tilille. Pikavippi on usein tähän paras ratkaisu. Pikavippi on aina nopein lainamuoto, sillä pikavippi siirtyy tilillesi usein tunnin kuluessa, joskus jopa muutamassa minuutissa. Lainayritykset tarkistavat usein palkka- sekä luottotietosi, joten sinulta saatetaan lainaa hakiessa pyytää esimerkiksi palkkakuittia. Suosittelemme sen toimittamista sähköisessä muodossa, jolloin lainanhakuprosessi ei turhaan viivästy.

Lainaa hakiessa kannattaa yleensä unohtaa monien tuhansien eurojen vertaislainat tai pankkien myöntämät kulutusluotot, sillä pikavippi on lähes aina paras ja nopein ratkaisu. Nopeaa lainaa netistä tarjoaa kätevästi palvelu: nopea.fi

Pikavippivertailun avulla voi säästää jopa satoja euroja. Esimerkiksi hakiessa 2000 euron pikavippiä yhden kuukauden maksuajalla halvimman ja kalleimman pikavipin ero on 230 euroa (19.04.2019). Tästä syystä olemme tehneet helppokäyttöisen pikavippivertailun. Mielestämme on turhaa maksaa useita satasia, jos saman lainan voi saada halvemmallakin!

Lainojen suuret hintaerot johtuvat puhtaasti pikavippiyrityksen hinnoittelusta. Jotkut ottavat suuremman nostopalkkion ja joillakin on isompi kuukausikorko. Toinen suuri vaikuttava tekijä pikavipin hintaan on laina-aika, eli kuinka pitkäksi aikaa pikavippi otetaan. Mitä pidempi laina-aika, sitä kauemmin lainan korot juoksevat. Jos siis haluat halvimman mahdollisen pikavipin, oleellisinta on maksaa se nopeasti takaisin. Pikavippi pitkällä maksuajalla ei ole se edullisin ratkaisu. Pikavippivertailu näyttää sinulle kaikkien lainojen takaisinmaksuajan.

pikavippi

Pikavippi netistä silloin kun sitä tarvitset

Löydät sivuiltamme kaikki tarvittavat tiedot, joita tarvitset ennen pikavipin hakemista. Klikkaa vain painikkeesta haluamasi summa ja me näytämme sinulle parhaat vaihtoehdot. Vertailutaulukosta näet kaikki tarvittavat tiedot kuten lainasumman, takaisinmaksusumman ja takaisinmaksuajan.

Klikkaamalla ”hae lainaa” siirryt lainantarjoajan kotisivulle, josta voit tehdä lainahakemuksen. Siirry lainahakemusvaiheeseen vasta, kun olet huolellisesti lukenut arvostelut ja vertaillut hintoja. Näin varmistat, että saat varmasti parhaan pikavipin.

Toivomme, että kun olet hakenut lainan, tulet takaisin sivustollemme ja kerrot omat kokemuksesi pikavipin tarjoajasta. Tällä tavoin autat myös muita löytämään parhaan pikavipin.

Useammat vertailusivustot ovat itse kirjoittaneet arvostelut pikavippipaikoista suosien niitä paikkoja, joista itse tykkäävät eniten. Me Nettobankerin toimistolla uskomme, että lainanottajilla täytyy olla mahdollisuus antaa arvioita käyttämistään lainayhtiöistä. Lähes jokaisesta pikavippipaikasta on hyviä ja huonoja palautteita. Joukosta kuitenkin erottuvat selkeästi ne paikat, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita. Kasinopelit ovat myös suosittuja vertailun kohteita. Parhaat kasinot löytyvät helposti Googlaamalla.

Lisätietoa pikavipeistä

Pikavipit ovat lainoja, jotka ovat suuruudeltaan keskimäärin 100–2000 euroa ja joiden takaisinmaksuaika on kuukaudesta vuoteen. Pikavippien ensisijainen tarkoitus on rahoittaa nopeasti elämän perusmenoja. Hakuprosessi on nopea, ja sen voi tehdä verkossa joko mobiililaitteella tai tietokoneella. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat saa tilille nopeasti saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä. Nettobanker listaa vain lainayhtiöitä, jotka tarjoavat nopeita pikavippejä.

Pikavippejä kutsutaan nykyään myös hieman eri termeillä kuten pikaluotto, pikalaina, joustoluotto tai jopa kulutusluotto. Monet pikavippiyritykset tarjoavat kulutusluottoja, jotka ovat käytännössä pikavippejä. Nämä on vain nimetty kulutusluotoiksi, koska lainasumma on suurempi. Muuten toimintaperiaate on sama kuin pikavipeillä.

Takaisinmaksuaika vaihtelee suuresti eri lainamuotojen ja tarjoajien välillä: se voi olla mitä tahansa kuudesta päivästä jopa kymmeneen vuoteen. Kannattaa muistaa, että lainan korkokulut ovat sitä suuremmat, mitä pidemmän maksuajan pikavipille ottaa. Kannattaa siis aina valita laina, jossa on lyhin mahdollinen maksuaika – mahdollisuuksien sallimissa rajoissa.

Vastuu ja riski on aina lainanottajan puolella, eli lainaa ei kannata missään tapauksessa ottaa enempää, kuin on varaa maksaa takaisin. Jos lainan takaisinmaksu viivästyy, alkaa korkoa kertyä nopeasti, ja pahimmassa tapauksessa lasku menee ulosottoon ja hakija voi menettää luottotietonsa.

Pikavippi heti tilille ilman vakuuksia

Vakuus tarkoittaa yleisesti sellaista asiaa, joka takaa tai varmistaa olemassaolollaan jonkun mahdollisesti tulevan tapahtuman. Eli tavallaan kyseessä on pantti tai takuu. Pikavipeissä vakuudet ovat usein henkilö- tai esinevakuuksia. Henkilötakaus tarkoittaa sitä, että jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin, on lainan vakuuttanut henkilö sitoutunut maksamaan sen takaisin puolestasi. Esinevakuus on esimerkiksi asuntolainan takuuksi asetettava asunto. Mikäli et pysty maksamaan lainaasi takaisin, pankki myy asuntosi ja ottaa siitä lainan puuttuvan osan.

Kaikki tällä sivustolla olevat yhtiöt myöntävät lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Pankeista haetut vakuudettomat lainat ovat lähes aina kalliimpia ja tiukempiehtoisia. Emme suosittele lainkaan perinteisistä kivijalkapankeista haettavia kalliita ja tiukkaehtoisia lainoja.

Vaatimukset ja hakuprosessi

Pikavippihakemus tehdään suoraan verkossa ilman asiointia varsinaisessa konttorissa. Hakemusprosessi on yksinkertainen:

 • Täytä hakemuslomakkeeseen omat tietosi, luoton määrä ja takaisinmaksuaika.
 • Automaattinen järjestelmä tarkistaa luottotietosi.
 • Jos järjestelmä näyttää vihreää valoa, hakemus on hyväksytty.
 • Yleisimmät vaatimukset pikavipin saamiselle ovat:
 • Täysi-ikäisyys
 • Pysyvä osoite Suomessa
 • Säännölliset tulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
 • Pikavippejä myönnetään palvelun aukioloaikoina, joka useimmiten on klo 8–21. Tämä vaihtelee eri lainayhtiöiden välillä. Hakemuksen voi kuitenkin lähettää ympäri vuorokauden.

Pikavipit ovat yksi lainamuodoista, joille ominaista on niiden nopea saatavuus. Tänä päivänä pikavippien korot ja kulut ovat täysin inhimilliset ja useissa tapauksissa jopa edullisemmat kuin perinteisten kivijalkapankkien pienlainoissa.

Pikavipeillä on paikkansa lainamarkkinoilla, ja ne voivat pelastaa nopeasti rahapulasta.

Kulut, joihin pienlaina on juuri sopiva

Nopea vippi on oivallinen ratkaisu arjen yllättäviin kuluihin. Se on paras ratkaisu silloin, kun tiedät että rahaa on tulossa pian, mutta jokin kulu vaatisi maksamista juuri tällä hetkellä. Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi ruoka, lääkärissä käynti tai alennustuotteet.

Listasimme muutaman esimerkin kuluista, joihin nopea vippi on juuri sopiva. Muista aina miettiä etukäteen oletko valmis maksamaan ne kulut joita pikavippi tuo sinulle tullessaan. Älä siis koskaan tee päätöksiä joita voit katua. Pikavippi ei ole ilmaista mutta voi pelastaa tilanteesta johon joskus päädytään.

Loppukuun ruokaostokset

Välillä budjetointi ruoan kanssa voi olla suunniteltua hankalampaa. Monelle nuorelle onkin varmasti tuttua alkukuussa täynnä oleva jääkaappi ja ulkona syöminen – ja vastaavasti nuudelikuuri loppukuusta. Vaikka monet sinnittelevätkin tämän kitsasteluvaiheen yli, eivät kaikki halua kärvistellä pelkillä hiilihydraateilla jokaisen kuukauden viimeisiä päiviä. Pikavippi heti on oivallinen ratkaisu ruokaostoksiin loppukuusta. Sitä voi ottaa juuri sen verran kuin haluaa, ja koska palkkapäivä on yleensä aina pian kuun alusta, on se myös helppo maksaa takaisin.

Hammaslääkärikäynti

Hammaslääkärissä käynti on jo itsessään monelle erittäin epämiellyttävä ajatus. Asiaa ei pahemmin auta se, että jokainen yli 18-vuotias henkilö joutuu siitä maksamaan itse. Jos yllättävä kipu hampaisiin kuitenkin ilmestyy, on hammaslääkärikäynti pakollinen kulu – jos siis haluaa säilyttää kallisarvoisen purukaluston. Pikavippi riittääkin melkein aina kattamaan yllättäviä hammaslääkärikuluja, ja se on myös helppo ja nopea maksaa pois.

Eläinlääkärilasku

Kuten jokainen lemmikin omistaja varmasti tietää, pienet eläinystävät ovat osa perhettä. Jos ne sairastuvat tai joutuvat onnettomuuteen, täytyy ne viedä lääkäriin aivan kuin muutkin perheenjäsenet. Eläinten terveydenhuolto ei kuitenkaan ole ilmaista, ja voikin erityisesti pienissä talouksissa osoittautua hankalaksi kuluksi. Pienlaina on oiva ratkaisu ongelmaan, sillä sen saa helposti ja nopeasti, ja se on yksinkertainen maksaa pois, kun karvainen kaveri on parantunut kaikessa rauhassa.

Alennusshoppailu

Pikalainan tarve ei tarvitse aina olla hätätapaus. Välillä lainaa voi tarvita ihan vain shoppailuun – erityisesti, jos palkkapäivä on vasta viikon päästä, mutta lempikauppasi on päättänyt järjestää huiman alennuksen juuri tänään! Pikavipin ottaminen shoppailuun ei ole paha asia, kunhan olet varma, että pystyt maksamaan sen pois nopeasti, etkä ota tätä tavaksi.

Jos shoppailu on kuitenkin lempiharrastuksesi, ja tiedät että rahan tarve tulee olemaan useammin kuin kerran, voit harkita myös kulutusluoton ottamista joustolainan muodossa. Tällöin voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan, mutta maksat vain yhtä korkoa.

UUSI KORKOKATTOLAKI LEIKKASI PIKALAINOJEN HINTOJA

1.9.2019 Suomessa astui voimaan uusi korkokattolaki, jonka seurauksena pikavippien korot ja kulut laskivat merkittävästi.

Ennen lakimuutosta monissa vipeissä korko oli jopa yli 100 prosenttia. Lakimuutoksen jälkeen lainojen korko saa olla enintään 20 prosenttia.

Uusi laki asetti pikalainoille seuraavat rajoitukset:

 • Pikavipin nimellinen vuosikorko enintään 20%
 • Vipin tilinhoitomaksu ja muut kulut voivat olla enintään 0,01%/päivä. Esimerkiksi 1000 € pikalainalle tämä tarkoittaa enintään 3€/kk.
 • Muut vipistä aiheutuvat kulut enintään 5 euroa, kun laina-aika on vähintään 30 vuorokautta
 • Laina-ajan voidaan periä enintään 5 €/kerta ja yhteensä enintään 20 €/vuosi

PIKAVIPEISSÄ ON SUURET HINTAEROT

Pikavippien hinnat vaihtelevat suuresti. Halvimmillaan pikalaina on uudelle asiakkaalle täysin koroton, kun taas toisesta pienestä lainasta joutuu maksamaan korkoa jopa satoja euroja. Pikalainojen hintoja kannattaa aina vertailla, ja juuri tästä syystä Nettobanker on laittanut kaikki Suomen pikavipit hintajärjestykseen.

Juuri nyt pikavippivertailussamme on mukana kymmeniä yrityksiä, jotka myöntävät pikalainaa. Voit käyttää suosittua lainavertailu palveluamme hyväksesi niin et tällöin maksa ikinä lainastasi liikaa.

Halvan lainan etsimiseen kannattaa aina käyttää hetki ennen lainan ottamista. Netistä lainaa haettaessa kannattaakin noudattaa muutamia sääntöjä, jotta välttyy kaikkein huonoimmilta lainaehdoilta

Usein kysyttyja kysymyksiä pikavipeistä:

Kuka voi hakea pikavipin?
Pikavippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kuinka pitkä maksuaika pikavipissä on?
Pikavipin maksuaika on yleensä suhteellisen lyhyt. Yleisin pikavipin maksuaika on noin 1 – 24 kuukautta.

Miten löydän halvimman pikavipin?
Me kerromme mistä kaikkialta voit hakea pikavipin. Tarjoamme myös maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jonka avulla saat yhdellä hakemuksella useiden luotonantajien lainatarjoukset. Lainatarjouksia vertailemalla näet nopeasti sen, mikä niistä on halvin.

Kuinka suuri korko pikavipissä on?
Tämä riippuu paljon siitä lainapalvelusta, josta olet pikavippiä hakemassa. Vuoden 2019 voimaan tullut vakuudettomia lainoja koskeva lakimuutos laski myös pikavippien hintoja ja asetti niiden nimelliskoron katoksi 20%. Muut pikavippiin liittyvät kulut saavat olla max. 150 € vuodessa.

Lisätietoa ja linkkejä:

Wikipedia, Pienlaina – Tietoa pikavipeistä
Talous ja velkaneuvonta – Maksuton velkaneuvonta
Maksumyöhässä – Apua myöhästyneen velan maksamiseen