Veronpalautus ennakkoon

Tiedätkö saavasi veronpalautuksen myöhemmin pankkitilillesi, mutta tarvitsisit rahaa juuri nyt? Voit ratkaista ongelman kätevästi kulutusluotolla. Voit nostaa veronpalautustasi vastaavan lainasumman, vaikka heti ja maksaa lainasi takaisin heti palautuksen saatuasi.

Veronpalautusta ei voi kuitenkaan saada ennakkoon kuluttomasti, vaan lainasta joutuu maksamaan korkoa normaalien lainojen tapaan. Voit kuitenkin säästää lainakuluissasi merkittävästi rahaa vertailemalla ja kilpailuttamalla eri lainoja Nettobanker.fi palvelussa ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

Hae veronpalautus ennakkoon edullisesti Nettobankerista

Ehdottomasti paras tapa hakea veronpalautus ennakkoon tilillesi on hakea koroton ensilaina suoraan verkosta. Mikäli haluat käyttää tätä vaihtoehtoa, niin se toimii seuraavalla tavalla

  1. Tarkista minkä verran olet saamassa veronpalautuksia pankkitilillesi
  2. Varmista, että verottajalta löytyy tilinumerosi
  3. Hae korotonta ensilainaa Nettobankerin yhteistyökumppaneilta
  4. Maksa kuluton ensilaina takaisin saatuasi veronpalautuksen pankkitilillesi

Toimimalla tällä tavalla sinun ei siis tarvitse maksaa lainastasi mitään kuluja. Saat veronpalautukset pankkitilillesi ennakkoon siis täysin ilmaiseksi!

Koska veronpalautukset maksetaan?

Vuoden 2019 veronpalautukset maksetaan pankkitilille heinä-joulukuussa 2020. Edellisen vuoden viimeinen veronpalautuspäivä oli 4.12.2019, jolloin viimeisetkin kyseisen vuoden veronpalautukset maksettiin pankkitileille. Seuraava veronpalautuspäivä Suomessa tulee olemaan aikaisintaan 6.7.2020. Veronpalautukset kuitenkin maksetaan veronmaksajalle vain jos, hän on ilmoittanut verottajalle tilinumeronsa. Veronpalautukset maksetaan ensiksi niille, jotka eivät ole muuttaneet huhtikuussa saamiaan esitäytettyjä veroehdotuksia.

Nämä ihmiset voivat saada veropäätöksen jo kesäkuussa. He voivat siis saada veronpalautuksen aikaisintaan elokuussa 2020. Mikäli sinun täytyy tehdä muutoksia esitäytettyyn veroehdotukseen tai, jos taloudessasi harrastetaan yritystoimintaa, venyy veronpalautuksen maksaminen syys-, loka- tai marraskuulle. Maksukuukausi määräytyy sen mukaan, missä järjestyksessä verohallinto käsittelee muutokset asiakkaiden veroehdotuksiin. Kun saat veropäätöksen, on siihen merkitty myös veronpalautuksen maksupäivä. Veronpalautukset saa tyypillisesti noin 2 kuukauden kuluttua veropäätöksen saamisesta.

Vuonna 2020 veronpalautukset tullaan maksamaan seuraavalla aikataululla:

› 6.7.2020
› 4.8.2020
› 4.9.2020
› 6.10.2020
› 4.11.2020
› 3.12.2020

Tulet saamaan veronpalautukset jonakin yllä olevista päivistä. Saat maksun kuitenkin enintään yhtenä päivänä. Maksupäiväsi riippuu siitä, milloin verotuksesi on loppunut edeltävänä vuonna. Näet tämän tiedon veroilmoituksestasi samoin kuin saamasi veronpalautuksen suuruuden. Suomen verottajan mukaan suurimmalle osalle ihmisistä veronpalautus maksetaan elo- tai syyskuussa.

Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa tilinumerosi OmaVeron kautta viimeistään 28.6.2020, jotta voit saada heinäkuussa maksettavan veronpalautuksen pankkitilillesi. Mikäli verottaja ei tiedä tilinumeroasi, saat veronpalautuksesi rahalähetyksenä, eli veronpalautus tulee noutaa kirjettä vastaan pankista.

Muista nämä asiat veronpalautuksista

Saadaksesi veronpalautukset mahdollisimman nopeasti, kannattaa varmistaa, että verottajalla on tilinumerosi. Voit selvittää asian esitäytetystä veroilmoituksesta tai verotuspäätöksestäsi. Tarkista, ensin että tilinumero on oikein ja tarvittaessa ilmoita mahdollisista muutoksista suoraan Verohallinnolle. Mikäli et ilmoita tilinumeroasi verottajalle, veronpalautuksen saaminen viivästyy ja joudut lunastamaan sen pankista ilmoituskirjettä vastaan.

Halutessasi voit ilmoittaa tilinumeron veronpalautusta varten tästä. Huomaa kuitenkin, että et voi saada Verohallinnolta veronpalautuksia suoraan ennakkoon pankkitilillesi, vaan alla olevien ohjeiden avulla voit hakea veronpalautustasi vastaavan lainasumman.

Huomaathan kuitenkin myös, että alkuperäinen maksupäivä voi vielä viivästyä. Tällä tavalla voi käydä, jos teet muutoksia veroilmoitukseesi. Myös veropalautuksen määrä voi muuttua uusien tietojen perusteella.

Jotta siis todellakin saat veropalautuksen sen maksupäivänä, varmista että verottajalla on tilinumerosi ja, että tilinumero on sen pankkitilin numero, jolle haluat palautukset. Tilinumero näkyy veroilmoituksessa, verotuspäätöksessä ja OmaVerossa. Jos verottajalla ei ole numeroasi tai, jos se on väärä, voit lisätä tai muuttaa sen kätevästi OmaVerossa. Tilinumerosi kannattaa tarkistaa ajoissa, sillä verottajalla voi kestää pitkäänkin tietojesi käsittelemisessä.

Veronpalautus ennakkoon suoraan pankkitilille

Suomen verottaja ei toistaiseksi tarjoa veronmaksajille mahdollisuutta saada veronpalautusta ennakkoon. Voit kuitenkin hakea Nettobankerin kautta veronpalautuksen suuruisen lainan edullisesti, ja sopia sen takaisinmaksupäiväksi sen päivän, jolloin tulet saamaan veronpalautuksesi.

Jos tiedät, että tulet saamaan veronpalautuksia, veronpalautustasi vastaavan lainasumman nostaminen on melko riskitöntä, koska tiedät saavasi rahat varmasti myöhemmin. Sinun täytyy kuitenkin silti huolehtia, että saat maksettua lainasi takaisin.

Mikäli tarvitse tämän vuoden veronpalautusta vastaavan lainasumman nopeammin käyttöösi, joudut maksamaan siitä kuitenkin vähän kuluja. Tässä tapauksessa kannattaa vertailla lainoja Nettobankerissa tai kilpailuttaa eri lainantarjoajien lainat palvelussamme.

Nettobanker.fi kilpailuttaa luottosi vain yhdellä lainahakemuksella. Lainahakemuksesi välitetään internetin parhaimmille lainantarjoajille, joilta tulet saamaan lainatarjouksia nopeasti. Voit joko hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjoukset – ilman ylimääräisiä kuluja ja sitoutumatta mihinkään.

Nettobankerin kautta voit hakea hakea 500 – 60 000 euron edestä lainaa 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajoilla. Välittämämme lainat ovat erittäin edullisia, koska Nettobanker kilpailuttaa puolestasi jopa yli 30 eri lainantarjoajan lainat. Saat siis aina edullisimman lainatarjouksen itsellesi Nettobankerista. Lainaa palvelustamme voivat hakea kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili sekä säännöllisiä tuloja.

Mitä veronpalautuksen hakeminen ennakkoon maksaa?

Eri lainantarjoajien lainaehdot voivat tunnetusti vaihdella erittäin suuresti. Siksi sinun kannattaa vertailla eri luotonmyöntäjien lainoja huolella, jotta löydät halvimman lainan itsellesi. Voit nimittäin säästää jopa satoja euroja kuukaudessa valitsemalla edullisimman lainan. Parhaimmillaan veronpalautusta vastaavan lainasumman voi saada jopa täysin ilmaiseksi. tiedät, että tulet saamaan veronpalautuksia tilillesi kesällä, voit saada täysin korottoman ensilainan valikoiduilta rahoituslaitoksilta.

Laina-ajan pituuden lisäksi kuluihin vaikuttavat myös lainasumman suurus ja muut lainan hoitamiseen liittyvät kustannukset. Joskus lainasta voidaan periä myös avausmaksu- ja erilaisia tilinhoitamiseen liittyviä kuluja.

Lainoja kannattaa ehdottomasti vertailla huolellisesti keskenään ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Edullisimpien ja kalleimpien lainojen välillä voi nimittäin olla merkittäviä eroja, joten pieni vaivannäkö todellakin kannattaa lainaa hakiessa.

Miten veronpalautuksen voi lunastaa

Niin kuin edellä jo mainitsimme, veronpalautus maksetaan pankkitilille vain silloin, kun verottaja tietää tilinumerosi. Mikäli verottajalla ei ole tilinumeroasi, tulee verottajalta pyytää erillinen ilmoitus rahalähetyksestä, joka tulee lunastaa jonkin pankin konttorista. Veronpalautus rahalähetyksenä on nostettavissa parin viikon kuluttua maksupäivästä ja sen voi lunastaa rahalähetysilmoitusta ja henkilötodistusta vastaan pankkien konttoreista.

Veronpalautuksen saa lunastaa kuitenkin vain palautuksen saaja tai hänen valtuuttamansa henkilö. Yhteisön, kuolinpesän tai alaikäisen puolesta veronpalautuksen lunastavan henkilön tulee todistaa pankille oikeutensa edustaa veronpalautuksen saajaa. Mikäli omistat Osuuspankin verkkopankkitunnukset, voit myös lunastaa palautukset suoraan Osuuspankin verkkopankissa.

Käyttäjien kokemuksia ennakko veronpalautuksista

Veronpalautuspäivä on riemastuttava päivä monille, mutta joskus ihmiselle voi tulla akuutti rahoitustarve jo aiemmin. Onneksi ihmiset voivat tänä päivänä hakea edullisia, nopeasti saatavia lainoja kätevästi internetistä. Monet rahoituspalvelut verkossa tarjoavat veronpalautuksia ennakkoon pieniä korkoja vastaan. Rahan tarpeessa olevat ihmiset voivat esimerkiksi hakea veronpalautustaan vastaavaan lainasumman näppärästi Nettobankerin kautta. Olemme koonneet alle joidenkin käyttäjiemme kokemuksia palvelustamme.

  • Kuultuani, että tulen saamaan veronpalautuksina yli 2000 euroa elokuussa päätin heti hakea Nettobankerin kautta vastaavan lainan pankkitililleni. Olen todella tyytyväinen saamiini lainaehtoihin ja nämä rahat tuli minulle todellakin tarpeeseen! – Santeri L, Nettobankerin käyttäjä
  • Jos tiedät, että tulet saamaan veronpalautuksia tänä vuonna ja sinulla on rahapula, kannattaa vain rohkeasti hakea lainaa. Voit maksaa nostamasi lainasin takaisin veronpalautuksilla myöhemmin. Kannattaa vain hakea rohkeasti veronpalautus ennakkoon! – Veera A, Nettobankerin käyttäjä